Proiecte ARCIS EDU

In comunitatea ARCIS EDU puteti descoperi idei, evenimente si activitati care va pot interesa si ajuta in dezvoltarea de competente profesionale si dezvoltarea personala.

Evenimentele noastre, fie ca sunt conferinte cu numar mare de participanti, simpozioane, mese rotunde, cursuri in clasa sau pe platforma de eLearning, au in comun cei „3i”:
Intercomunitar – pentru ca ne straduim continuu sa formam si sa consolidam o legatura intre comunitatea medicala si cea a pacientilor.
Interdisciplinar – pentru ca abordam in programele noastre subiecte de interes pentru mai multe specialitati medicale si specialitati conexe, cu scopul atingerii unei viziuni comune.
Interactiv – pentru ca oferim subiecte de dezbateri si interactiune care au in centrul lor studii de caz sau noutatile de interes medical si incurajam toti participantii sa contribuie la discutii cu opinii proprii sau propria experienta.
Lista Proiecte

Curs de CARDIOONCOLOGIE

28.09.2018   Hotel Bavaria Blu, Sala de Conferinte   Evenimente

Pe data de 28 septembrie 2018 are loc la Constanta primul CURS DE CARDIOONCOLOGIE din Romania.

Vezi proiect

Cum sa castigam timp si incredere in relatia cu pacientul?

15.09.2017-30.08.2018   Online   eLearning

Comunicare in practica medicala? s-au dezvoltat ca proiect si au fost construite din dorinta de a sprijini medicii, asistentii medicali, persoanele de suport din centre medicale si spitale in activitatea lor, dar si din necesitatea de a crea...

Vezi proiect