Despre accidentul vascular cerebral in zona de Sud-Est a tarii, in cea de-a doua conferinta din cadrul programului „AVC 360° - Calatoria Pacientului”

Share

16.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

Cel mai important program multidisciplinar din Romania, de anvergura nationala, "AVC 360° - Calatoria Pacientului", initiat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate (ARCIS EDU) si adresat medicilor specialisti implicati in managementul pacientului cu AVC, continua cu cea de-a doua conferinta, pe 22 martie 2018, la Constanta, la hotel IBIS, sala Prestige de la ora 12:00.
Sub titlul "AVC: Practica multidisciplinara curenta cu aplicatie pe regiunea de Sud-Est a Romaniei" evenimentul de la Constanta va contine mai multe sesiuni stiintifice, al caror obiectiv principal este acela de a evidentia care sunt particularitatile de servicii medicale multidisciplinare dedicate pacientului cu AVC, in aceasta regiune a tarii.

"Vom porni de la dificultatile si limitarile pe care le intampina fiecare specialitate, dar vom discuta si despre conditiile specifice regiunii respective. Evenimentul nostru se doreste a fi interactiv si, prin dialogul dintre speakeri si medicii participanti, speram sa construim impreuna elementele practice care pot duce la o colaborare mai eficienta intre specialitati, pentru a inlesni traseul medical al pacientilor cu AVC", spune dr. Adelaida Marinescu, presedinte ARCIS EDU si organizator al evenimentului.

Detalii despre proiect si modalitatile de inscriere - pe site-ul ARCIS EDU.

Partenerii stiintifici ai programului "AVC 360° – Calatoria Pacientului" sunt Societatea Nationala de Medicina Familiei, Societatea Romana de Reabilitare Medicala, Societatea Romana de Geriatrie si Gerontologie, Societatea Romana de Neurochirurgie, Asociatia Profesionala Inomedica, Clinica de Neurologie Neuroaxis, Affidea Romania si Asociatia Romana de Psihologie Clinica.