Listare Noutati

Dr. Dorin Bica, clinica Provita – interviu AVC

20.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

Medicul neurochirurg Dorin Bica, de la Clinica Provita, se implica în programul national multidisciplinar "AVC 360° - Calatoria Pacientului" si va participa la conferinta de la Constanta, pe 22 martie, la hotel Ibis, cu o prezentare relevant? pentru patologia accidentului vascular: "Implicarea neurochirurgului în AVC".

Vezi articol

Programul "AVC 360° - Calatoria Pacientului" adauga o noua specializare in sesiunile de comunicare pe tema accidentului vascular in Romania

20.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

Cardiologia se alatura programului de anvergura nationala „AVC 360° - Calatoria Pacientului”, organizat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate (ARCIS EDU). Acest prim proiect multidisciplinar din Romania implica specialitati medicale diferite ca Neurologie, Medicina de Urgenta, Neurochirurgie, Geriatria si Gerontologia, Medicina de familie, Anestezia si Terapia Intensiva, Psihiatria, Medicina Fizica si de Reabilitare Medicala, Cardiologia, Diabetologia, Medicina Muncii, impreuna cu domenii conexe ca Psihologia, Logopedia si Asistenta Sociala.

Vezi articol

Accidentul vascular cerebral in zona sud-estica a tarii este tema celei de a doua conferinte a programului national "AVC 360° - Calatoria Pacientului"

16.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

A doua conferinta din cadrul primului program national multidisciplinar despre accidentul vascular cerebral din Romania, "AVC 360° - Calatoria Pacientului", se va desfasura la Constanta, pe 22 martie 2018, de la ora 12:00, la hotel Ibis, sub titlul "AVC: Practica multidisciplinara curenta cu aplicatie pe regiunea de Sud-Est a Romaniei".

Vezi articol

Conf. dr. neurolog Valerica Tudorica – despre AVC si ignorarea hipertensiunii arteriale: "ne consideram niste persoane tinere care nu concep sa luam pilule pentru tensiune de la varsta de 35 ani"

16.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

Prima conferinta din cadrul primului program national multidisciplinar despre accidentul vascular cerebral, "AVC 360° - Calatoria Pacientului", initiat de ARCIS EDU (Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate), a reunit la Craiova 265 de medici, dintre care 208 specialisti si medici primari, carora li s-au alaturat 57 de medici rezidenti.

Vezi articol

Despre accidentul vascular cerebral in zona de Sud-Est a tarii, in cea de-a doua conferinta din cadrul programului „AVC 360° - Calatoria Pacientului”

16.03.2018   Comunicate   Fabrica de PR

Cel mai important program multidisciplinar din Romania, de anvergura nationala, „AVC 360° - Calatoria Pacientului”, initiat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate (ARCIS EDU) si adresat medicilor specialisti implicati in managementul pacientului cu AVC, continua cu cea de-a doua conferinta, pe 22 martie 2018, la Constanta, la hotel IBIS, sala Prestige de la ora 12:00.

Vezi articol

"Ce pot face eu, ca specialist, pentru pacientii cu AVC?" - primul eveniment din seria celor sapte din cadrul proiectului multidisciplinar de anvergura nationala "AVC 360° - Calatoria Pacientului"

07.03.2018   Interviuri   doctorulzilei.ro

Presedintele Societatii Romane de Reabilitare Medicala conf. univ. dr. la UMF Craiova, Adrian Bighea, care participa la conferinta de la Craiova cu o tema foarte importanta pentru pacientii cu AVC, "Reabilitarea medicala post-accident vascular cerebral", vorbeste despre cel mai simplu mod de a recunoaste semnele unui AVC.

Vezi articol

PE 16 FEBRUARIE, LA CRAIOVA, IN CADRUL PROGRAMULUI NATIONAL "AVC 360° - CALATORIA PACIENTULUI", "CE POT FACE EU, CA SPECIALIST, PENTRU PACIENTII CU AVC?" – PRIMA INTALNIRE STIINTIFICA DESPRE ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL

18.01.2018   Comunicate   Fabrica de PR

"Ce pot face eu, ca specialist, pentru pacientii cu AVC?" este titlul primului eveniment stiintific din cadrul proiectului multidisciplinar de anvergura nationala "AVC 360° - Calatoria Pacientului" initiat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate (ARCIS EDU), avand ca tema una dintre cele mai importante patologii ale zilelor noastre, accidentul vascular cerebral.

Vezi articol

„CE POT FACE EU, CA SPECIALIST, PENTRU PACIEN?II CU AVC?” PRIMA INTALNIRE DE LA CRAIOVA DIN PROGRAMUL NATIONAL DEDICAT ACESTEI PATOLOGII

18.01.2018   Comunicate   Fabrica de PR

AVC 360° - Calatoria Pacientului”, primul program multidisciplinar de anvergura nationala lansat de Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate (ARCIS EDU) si dedicat uneia dintre cele mai grave patologii la nivel mondial, accidentul vascular cerebral, va debuta la Craiova pe data de 16 februarie, la hotelul Ramada Plaza, sala Constantin Brancusi, de la ora 13:00.

Vezi articol

Cuvantul Presedintei ARCIS EDU

13.09.2017   Editorial   Dr. Adelaida Marinescu

Ca toate domeniile cunoasterii si tehnologiei, actul medical se afla in ultimele 3-4 decade dupa multe secole de relativa nemiscare intr-o accelerata imbogatire a continutului.

Vezi articol