AVC 360° - Practica multidisciplinara centrata pe pacient

Share

25.05.2018   Hotel Ramada, sala Atlas, Sibiu   Evenimente

Tema celei de a treia conferinte stiintifice din programul AVC 360° - Calatoria Pacientului este "AVC 360° - Practica multidisciplinara centrata pe pacient".

Evenimentul se va desfasura la Hotel Ramada din Sibiu, in sala Atlas, pe data de 25 mai, incepand cu orele 14.00.
Întâlnirea noastra propune un dialog intre profesionistii implicati in managementul pacientului cu accident vascular cerebral. Dialogul va aprofunda subiecte precum: modalitatile de colaborare interdisciplinara, particularitatile de interventie in faza acuta si in perioada de recuperare a pacientului, posibilitatile de profilaxie primara, secundara sau tertiara, si altele. 
Evenimentul va aborda practica medicala din perspectiva conceptului de “centrare pe pacient”. Aceasta paradigma presupune cunoasterea nevoilor reale atât ale medicului cat si ale pacientului. Cei doi sunt pe aceeasi parte a baricadei in lupta contra bolii - ambii au nevoie de ascultare, respect, empatie si compasiune. Locul central acordat pacientului se refera la faptul ca cei doi actioneaza ca parteneri egali, ambii corect informati, in cadrul procesului de luare a deciziilor. Acest model e diferit de tiparul paternalist traditional, in care medicul decidea iar pacientul urma pasiv, intr-o masura mai mare sau mai mica, instructiunile date.

 


Credite CMR

Programul stiintific este creditat cu credite EMC.
Grupul tinta, specialitatile si gradele profesionale ale medicilor carora li se adreseaza evenimentul educational:
A. Specialitati: Medicina de familie, Medicina de urgenta, Medicina interna, ATI, Neurologie, Neurochirurgie, Medicina fizica si de reabilitare, Geriatrie, Interne, Psihiatrie, Medicina muncii, Cardiologie, Diabetologie, Imagistica, Medicina de laborator
B. Grad profesional: Medic Rezident, Medic Specialist, Medic Primar


Taxa de participare la eveniment

  • Pentru medicii pensionari si rezidenti taxa de participare este de 45 lei
  • Pentru medicii specialisti taxa de participare este de 70 lei
  • Pentru Fizioterapeuti si Kinetoterapeuti taxa de participare este de 45 lei

Taxa de participare include acces la sesiunile stiintifice, materialele conferintei, pauzele de cafea, diploma de participare cu puncte EMC.


Modalitate de plata

Plata se face in contul RO72 BUCU 1111 2159 4223 9RON, deschis la Alpha Bank, Sucursala Dorobanti, beneficiar ASOCIATIA ROMANA DE COMUNICARE IN SANATATE, CIF: 26485015, menţionand la detalii plata “Taxa de participare AVC 360 - Conferinta Sibiu” si numele intreg al titularului.

Plata se poate face si direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia.


Program Eveniment

"AVC 360° - Practica multidisciplinara centrata pe pacient", programul evenimentului se poate descarca aici.


Formular de inscriere

Va rugam sa completati formularul de inscriere si sa atasati dovada platii efectuate (in format doc, jpg, pdf). Pentru a va putea elibera diploma de participare este obligatoriu sa completati campurile marcate cu *.

Completarea incorecta a datelor din formular este strict responsabilitatea participantilor dar poate atrage dupa sine imposibilitatea de a putea comunica sau neacordarea creditelor CMR.

Inscrierea se poate face pana pe data de 23 mai 2018, inclusiv, completand formularul de inscriere sau pe adresa de e-mail info@arcisedu.ro. Plata se poate face in cont prin transfer bancar sau direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia.

Sponsori eveniment

Informatii localizare

Locatie: Hotel Ramada, sala Atlas, Sibiu
Coordonate GPS: 45.791054, 24.147817
Oras: Sibiu
Adresa: Str. Emil Cioran, nr. 2