Ce pot face eu ca specialist pentru pacientul cu AVC?

Share

16.02.2018-31.12.2018   Craiova   Evenimente

Asociatia Romana de Comunicare in Sanatate are placerea de a va invita la conferinta de deschidere a programului "AVC 360° - Calatoria Pacientului".
Tema este Ce pot face eu ca specialist pentru pacientul cu AVC, iar evenimentul va avea loc la Craiova, in sala Constantin Brancusi a hotelului Ramada Plaza, in data de 16 februarie 2018, fiind primul dintr-o serie de 7 manifestari medicale interdisciplinare nationale incluse in program.
Avem ca obiective principale pentru aceasta prima intalnire:

  • sa punem bazele intelegerii si definirii corecte a metodelor de interventie in AVC, asa cum apartin acestea diferitelor specialitati implicate
  • sa evidentiem complementaritatea lor
  • si definim competentele specialitatilor implicate si sa intelegem dificultatile si limitarile fiecarei specialitati.

In plus, dorim sa contribuim la stabilirea unei comunicari si colaborari mai eficiente intre specialitatile medicale, la implicarea specialitatilor conexe si constientizarea nevoii de parteneriate intre societatile stiintifice medicale si alte organizatii. Ne propunem, de asemenea, sa cream un public mai bine si mai corect informat.


Credite CMR

Programul stiintific este creditat cu 5 credite EMC.
Grupul tinta, specialitatile si gradele profesionale ale medicilor carora li se adreseaza evenimentul educational:
A. Specialitati: Medicina de familie, Medicina de urgenta, Medicina interna, ATI, Neurologie, Neurochirurgie, Reabilitare medicala, Geriatrie, Interne, Psihiatrie, Medicina muncii, Cardiologie, Diabetologie, Imagistica
B. Grad profesional: Medic Rezident, Medic Specialist, Medic Primar
Orice alti participanti, in afara grupului tinta, nu beneficiaza de creditare.


Modalitate de plata

Plata se face in contul RO72 BUCU 1111 2159 4223 9RON, deschis la Alpha Bank, Sucursala Dorobanti, beneficiar ASOCIATIA ROMANA DE COMUNICARE IN SANATATE, CIF: 26485015, menţionand la detalii plata “Taxa de participare AVC 360 Conferinta Craiova” si numele intreg al titularului.

Plata se poate face si direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia.


Program Eveniment

"Ce pot face eu ca specialist pentru pacientul cu AVC?”, programul evenimentului se poate descarca aici.


Formular de inscriere

Va rugam sa completati formularul de inscriere si sa atasati dovada platii efectuate (in format doc, jpg, pdf). Pentru a va putea elibera diploma de participare este obligatoriu sa completati campurile marcate cu *.

Completarea incorecta a datelor din formular este strict responsabilitatea participantilor dar poate atrage dupa sine imposibilitatea de a putea comunica sau neacordarea creditelor CMR.

Inscrierea se poate face pana pe data de 14 februarie 2018, inclusiv, completand formularul de inscriere sau pe adresa de e-mail info@arcisedu.ro. Plata se poate face in cont prin transfer bancar sau direct, in ziua desfasurarii conferintei, la secretariatul acesteia. Cei care nu se inscriu pana pe data de 14 februarie 2018, inclusiv, nu vor putea primi mapa de prezentare, din motive logistice.